A Hallobár ajánlatai

 
A Hallo sztriptíz bár felejthetetlen szórakozást és magas szintű programokat kínál vendégeinek.  Szolgáltatásainkon keresztül egyszerre nyújtunk kikapcsolódást és izgalmat, megtestesülnek álmai és a fantáziájában oly sokszor szereplő hölgyek, ha csak egy éjszakára is, de valóra válnak.  A forró hangulatot, bár lehűteni nem tudják, de határozottan kellemesebbé teszik a jéghideg italok és a légkondicionálás.

Egyet fizet kettőt kap

Ha letölti és kinyomtatja a kedvezményre jogosító kártyánkat, valamint érkezéskor a felszolgáló személyzetnek átadja, úgy az első ital kifizetése után a másodikat ingyen kapja. Az ingyen ital ugyanaz lesz, mint amit az első körben rendelt!

Legénybúcsú - Szülinapi buli

Legénybúcsúra  egy olyan erotikus színpadi műsort kínálunk, melynek során a vőlegény a műsor aktív részese lesz! A siker és az élmény garantált. Ha születésnapot ünnepel nálunk, csak a fellépő hölgy ruháján változtatunk,  az ünnepelt színpadi megjelenése és a forró hangulat marad.

Privát tánc

Ha ellátogat hozzánk, a lehető legjobb helyen jár, hogy tapasztalatait és élményeit igazán élvezetes módon bővítse! Magánboxaink valamelyikében diszkréten félrevonulva, intim környezetben élvezheti egy vagy akár két lány erotikus, izgató táncát.
Ár: 15.000 HUF /€50 /£50

Erotikus színpadi műsorok

Az állandó sztriptíz show minden 30-ik percében egy erotikától fűtött, izgató műsorszámot is láthatnak. A műsort akár közvetlen közelről, a színpadnál ülve is élvezhetik, de akár valamelyik kényelmes kanapén hátradőlve is csodálhatják a gyönyörű és fergeteges műsorszámokat előadó lányokat. Gyertya show | Leszbi show | Erotikus akrobatika | Sexy Csárdás ...stb.

Limuzinos érkezés

Beindítottuk a vadítóan új, élménylimuzint! Az izgalmakat csúcsra járatjuk, felpörgetjük a tempót. Mint a legnagyobb sztárok, úgy érkezhet az éjszakába. A Secret Limo vérpezsdítő feeling Budapest utcáin.

Partnerünk a Secret Limo.

NYITVA TARTÁS


CSÜRÖTÖK - SZOMBAT
21:00 - 05:00
VASÁRNAP - SZERDA
ZÁRVA

CÍM

Hallobár - Budapest - Király utca 65.
1077-Budapest
Tel:   +36 1 322 4621

TÉRKÉP

© 2016 HalloBár. All rights reserved!